Styret og talspersoner


Styremedlemmene i STOPP smartmålerne består av personer med ulik bakgrunn – spredt over vårt langstrakte land.

For kort tid siden hadde vi ingen kjennskap til hverandre, men engasjementet i denne saken har ført oss sammen.  Bli litt bedre kjent med oss gjennom en titt på oversikten under. Vi er på mange måter et tverrsnitt av befolkningen – og det er nettopp folkets sunne skepsis og ubesvarte spørsmål som kan snu denne saken.

Du er hjertelig velkommen med på laget! Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil være med å engasjere deg.

Vivi-Ann Sandnes

Talsperson

Alder: 57

Bosted: Storslett (Nordreisa)

Sivil status: Separert og har tre voksne barn

Yrke, arbeidserfaring mv.: Intrapreneur (samfunnsendrer), bachelor opplevelse og attraksjonsutvikling, master Innovasjon, master Avatar, mangfoldige prosjekter gjennom et langt liv.

Hobbyer/interesser:Samfunnsutvikling, fornybar energiteknologi, innovasjoner for fremtidssamfunnet

Ellers vil jeg si:Aldri i menneskehetens historie har tingenes tilstand endret seg så raskt i løpet av så kort tid. Samtidig har vi en følelse av at økonomiske særinteresser overtar kontroll og makt over vår hverdag. Hvis trygge bærekraftige lokalsamfunn skal utvikles, så må vi ta tilbake kontrollen over våre naturgitte ressurser – og selv ta ansvar for tilgang på den nødenvdige kunnskap og kompetanse for å forme fremtiden med fokus på selvdekning av energi, mat/helse, og aktivt delta i de store endringsprosesser som foregår på vår moder jord. Som bestemor ønsker jeg å bidra så godt jeg kan og makter, for generasjoner som kommer etter oss.

Trond Skaftnesmo

Talsperson

Alder: 59

Bosted: Haugesund

Sivil status: Gift

Yrke, arbeidserfaring mv:Naturforvalter og filosof av utdannelse, steinerskolelærer

Hobbyer/interesser: Forfatterskap! (10 bøker, tror jeg det er blitt)

Ellers vil jeg si: Kampen mot tvangspåførte helseskader (AMS/ 5G) og tvangspåført personovervåkning er en kamp for et fortsatt fritt og åpent samfunn, der det er satt klare grenser for myndighetenes invasjon av vårt privatliv.

Roger Dyrøy

Styremedlem

Alder: 37

Bosted: Sotra

Sivil status: Singel

Yrke, arbeidserfaring mv.: Er teknisk interessert og har de siste 10 årene jobbet med drift og vedlikehold av prosessanlegg for vann, olje og gass. Blant annet som tekniker med nødhjelp i utlandet, inspeksjon og NDT (Non Destructive Testing).

Hobbyer/interesser: Jeg liker å hjelpe folk og fikse ting. Dessuten er jeg over gjennomsnittet interesser i helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Jeg liker også å drive med dykking/fridykking, vannsport, ski, fjellturer og naturopplevelser.

Ellers vil jeg si:Sannhet og frihet opptar meg og dette er noe av det grunnleggende som landet vårt er bygget på. Det er ikke greit med slik tvang som vi har sett det siste året, enten det er tvangsinstallering av “smarte” strømmålere eller tvangsdigitalisering i skolen med trådløse nettbrett. Det skaper flere problemer enn det løser. Det er ikke basert på norske verdier. Menneskevennlig teknologi er innen rekkevidde, men så lenge folk kjøper produktene uten at det stilles krav så vil ingen endring skje.

Tore Næss

Styremedlem

Alder: 41

Bosted: Nøtterøy (nær Tønsberg)

Sivil status: Gift, 4 barn mellom 7 og 14 år

Yrke, arbeidserfaring mv.: Utdanna landskapsarkitekt og jobba som det i mange år, og halvveis utdanna tømrer. Jobber nå som pianist ved Slottsfjellet videregående steinerskole, og studerer pedagogikk på Høgskolen i Sørøst-Norge.

Hobbyer/interesser: Spille musikk, kjøkkenhage/dyrking, samfunnsengasjement og mat.

Ellers vil jeg si: Jeg engasjerer meg i smartmålersaken fordi jeg vil verne om privatlivets fred, opprettholde god helse og fordi det er et veldig sårbart system. Mange har ikke andre fyringsmuligheter enn strøm, og da bør strømleveransen være så robust som mulig. Jeg reagerer også sterkt på metodene og retorikken som brukes for å formelig tvinge dette på folk. Dette opplegget er rett og slett ikke et demokrati verdig.

Ragna Heffermehl

Varamedlem

Alder: 44

Bustad: Askøy

Sivil status: Bor med kjæresten, og med min yngste datter på 14 år.

Yrke, arbeidserfaring mv.:Utdannet i fysikk/fluidmekanikk, jobbet som lærer i naturfag, fysikk og matte. Jobber nå for Norges Miljøvernforbund, spesifikt mot 5G, smartmålere og vindmølleutbygging.

Hobbyar/interesser:Sunt kosthold og urtemedisin, Tegning, Skriving, Friluftsliv.

Ellers vil eg seie: Jeg synes utviklingen er skremmende, og den går fort. Smartmålere, 5G, krafteksport og vindmølleutbygging…om 10 år kan vi være slaver i vårt eget land, hvis vi ikke tar tak nå. Så dette er en kamp vi ikke kan tape: vi skal ha rett til å nekte smartmåler, vi skal ha rett til kablede nettverk på skoler og arbeidsplasser, 5G-mastene må stoppes og Norge skal være like vakkert når vi overlater det til våre barn, som da vi kom hit.

Hannemor Skøyen Grue

Sekretær

Alder: 68

Bustad:Nøtterøy ved Tønsberg, Vestfold fylke

Sivil status: Skilt, 2 barn, 5 barnebarn

Yrke, arbeidserfaring mv.: Nyleg pensjonert adjunkt i vidaregåande skule, fag: norsk, engelsk, fransk.

Hobbyar/interesser:Hagestell, friluftsliv, byggjeskikk, folkedans, musikk. Leiar i barneleikarringen i Tunsberg leikarring.

Ellers vil eg seie: Eg vil ikkje inn i EU/eg vil ut av EØS; eg vil ikkje ha såkalla “smartmålarar” fulle av stråling: dette er saker verdt å slåss kraftig imot!

Pin It on Pinterest

Share This