I kjennelsen står det:

“Retten legger videre til grunn at saksøkerne har over lengre tid vært i kontakt med og tilkjennegjort ovenfor Skagerak Net sine innsigelser mot innstallering av AMS-målere. Skagerak Net har først etter at begjæringen om midlertidig forføyning kom inn til retten skrudd på strømmen hos en strømkunde, og videre trukket tilbake stengningsvarslene for de øvrige, og gitt uttrykk for at dialog skal inngås. Retten legger til grunn at Skagerak over tid har vært klar over innsigelsene, men i stedet for selv å gå veien via domstolen har varslet å bruke et svært inngripende og i noen tilfeller direkte skadelig ovenfor saksøkerne. De kan således bebreides for at saksøkerne sendte begjæringen om midlertidig forføyning.”

 

Da var det en sak mindre 😉 Skagerak Nett ønsket å ta strømmen vår i høst fordi vi sa nei takk til AMS.

Vi ønsket ikke en slik strømmåler som sender ut kraftige pulser med mikrobølger hele døgnet og som samtidig kan overvåke oss 24/7.

Bare helt uaktuelt!!

Det har vært en tøff høst med mange møter, men det viktigste er at vi fortsatt har strømmen og at vi stort sett har klart å holde sammen mot Goliat 🙂

 

Odd-Erik Helgesen

Leder STOPP smartmålerne avd. av Norges Miljøvernforbund

 

 

Pin It on Pinterest

Share This