Grete-Nina Aske fra Norges Miljøvernforbund avd. STOPP smartmålerne forteller om grenseverdier som ikke henger på greip.

Grete-Nina Aske gir seg ikke! Kampen fortsetter på gater og torv!

Grete-Nina Aske står på med dette hele året. Dette på stands og møter, målinger hos folk, lager filmer og mye annet. Alt sammen helt frivillig og uten kompensasjon. Hun til og med bruker mye av sine egne penger i denne kampen. Det ingen tvil om et økonomisk tapsprosjekt, men hun fortsetter slik at miljøet skal bli bedre for oss alle. Vi er flere som står på for å stoppe denne galskapen og nå trenger vi støtte, gjerne rett på konto: 1254 62 8075 STOPP smartmålerne eller på fnd.uz/Stoppsmartmålerne.

Gepostet von STOPP smartmålerne am Donnerstag, 18. Juni 2020

Grete-Nina står på med dette hele året. Dette på stands, møter, måler hos folk, lager filmer og mye annet. Alt sammen helt frivillig og uten kompensasjon. Hun til og med bruker mye av sine egne penger i denne kampen enten det er smartmålere eller 5G. Det er ingen tvil om et økonomisk tapsprosjekt, men hun fortsetter slik at miljøet skal bli bedre for oss alle.

Vi er flere som står på for å stoppe denne galskapen og nå trenger vi støtte, gjerne rett på konto: 1254 62 80754 STOPP smartmålerne eller på fnd.uz/Stoppsmartmålerne.

 

Flott om du vil bidra! Takk!

 

Kampen er ikke over før den er vunnet!

 


Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartmålerne

– en avdeling under Norges Miljøvernforbund

 

Les gjerne:

Enorme stråleverdier på grunn av “nødvendig” masseovervåking!?

Ingen skal miste strømmen for å nekte smartmåler!

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This