Har det blitt slik at myndighetene har tillatt utbyggingen av smartmålere i alle våre hjem da de samtidig kan overvåke og kontrollere oss alle?

Bittesmå og unike mikrofoner er installert i hvert eneste smartapparat visstnok også i smartmålerne som nå er installert nesten i alle boliger i Norge. Snart får vi også 5G-master rett utenfor døra vår, kanskje med ansikts-gjenkjenning?  Kan det virkelig være mulig?

Enorme stråleverdier på grunn av "nødvendig" masseovervåking!?

Bittesmå og unike mikrofoner(MEMS) er installert i hvert eneste smartapparat visstnok også i smartmålerne. Ingen tvil om at snømannen sine advarsler er alvorlige. Enorme stråleverdier på grunn av "nødvendig" masseovervåking!? Mer og mer tyder på at fordelene til myndighetene er så store at all miljø- og helsefarlig stråling tillates med begrunnelse om at den nye teknologien gir enorme muligheter for masse-overvåkningen. De nye teknologiene er svært gode verktøy for å avdekke internasjonale terrorplaner og rekruttering til terrorisme heter det. . Se https://elektrostress.wordpress.com/2020/06/09/enorme-straleverdier-pa-grunn-av-nodvendig-masseovervaking/

Gepostet von ElektroStress am Dienstag, 9. Juni 2020

Se gjerne hele videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=NC4drzimjN0

Ingen tvil om at “snømannen” sine advarsler er alvorlige.

Har E-tjenesten vår vært på ferde? Det kan altså virke som at det godkjennes enorme høye stråleverdier på grunn av den “nødvendige” masseovervåkningen!?

Mye kan tyde på det eller?!

Mems sensorer

Micro Electro Mechanical Systems(MEMS) er det fulle navnet på dette systemet. Med slike MEMS mikrofoner i smartmålerne og alle de andre såkalte smarte elektroniske apparatene vi har i dag, kan altså overvåkningen skje absolutt hele døgnet og hele uken igjennom. Disse mikrofonene kan lytte gjennom vegger…

Er det da slutt på demokratiet? Mye kan tyde på det også, med konstant overvåkning er det helt umulig å kunne gjennomføre konstruktiv og kreativ tenking ulikt fra de andre borgerne. Man vil alltid bli kontrollert og korrigert, og eventuelt straffet. Straffen kan da være skjult eller åpen på så mange måter.

Datatilsynet mener forslag til ny etterretningslov bryter med GrunnlovenEr det slik at myndighetene enten det er regjeringen, stortinget, politiet, forsvaret, E-tjenester og rettsvesen ønsker denne overvåkningen så inderlig at de er villig til å se bort fra uheldige sider slik som helse- og miljøfarlig stråling og tap av demokrati.

Se NRKbeta her:

Datatilsynet mener forslag til ny etterretningslov bryter med Grunnloven

Dette virker å være den parallelle måten som når Norge skal “redde” verden når det gjelder forurensning og utslipp av CO2.

Resultatet har vært at Norge bygger vindturbiner midt ute i den norsk naturen uansett følger for dyr og mennesker.

 

 

Hva er det egentlig som skjer?

Hvem er det som skremmer og forfører myndighetene?

Mye tyder på at det er amerikansk-etterretning(AE) og deres allierte som står bak denne galskapen.

snømannenKanskje spesielt etter 11.september 2001.

“Snømannen” som avhoppet fra AE i 2013 og varslet om at USA drev med masseovervåkningen av hele verden allerede da. Han advarte mot den ødeleggende effekt all denne masseovervåkningen hadde på demokratiet i USA.

Dette ønsket han ikke være en del av og måtte derfor flykte, og varslet hele verden samtidig via avsløringer til media. Han bor nå Russland.

I sin bok Systemfeil forteller han om hvordan etterretningen i USA masseovervåket hele verden og til og med sin egen befolkning 24/7. Dette med god hjelp av de store dataselskapene.

Kan det fortsette slik?

Datalagringsenter i Luleå

Planlagt datalagring senter i Luleå

 

NRKbeta:

Forsvarsministeren svarer via en pressekontakt at:
– Den nye etterretningsloven vil være et viktig verktøy for å avdekke internasjonale terrorplaner og rekruttering til terrorisme.

Les  mer : Datatilsynet mener forsvarsministeren ikke forstår seg på personvern

Dette kan ikke fortsette lengre nå!

Vi må stoppe denne galskapen som ødelegger både miljøet, naturen, helsa, vårt demokrati og landet vårt.

Så hvis du har en mulighet så støtt gjerne innsamlingen vår:   Trykk her!

eller direkte til kontonummeret: 1254 62 80754. Flott om du vil bidra! 🙂 Takk!

Bidra bilde til innsamlingen

 

Odd-Erik Helgesen

Leder for STOPP smartmålerrne en avd. av Norges Miljøvernforbund.

 

Pin It on Pinterest

Share This