Høyre regjeringen med Erna i spissen har lukket samfunnet ned etter råd fra våre fremste fagfolk i Folkehelseinstituttet. Det har enorme virkninger på vanlige folks arbeid og  livssituasjon. Veldig mange både yngre og eldre har også blitt svært skremte, og er villig til å gå med på nærmest hva som helst.

Smartmålerne har kommet helt i skyggen, og en av verden rikeste menn, Bill Gates, ønsker at vi alle skal ta vaksine mot Corona-viruset, og gjerne merke oss med slags chip også… Hmmm.

Bill Gates2

Når en av de rikeste i verden ønsker å gi oss en vaksine da er det på tide å forstå at vår kropp er vår kropp.

Les mer om Bill Gates Her!

Vi vet hvordan det gikk forrige gang, den samme forklaringen den gangen som nå, av Bent Høie. Den gangen var han leder for Stortingets helse- og omsorgskomite.

Det er jo bare 11 år siden… Vår fremste fagfolk anbefaler en vaksinasjon av hele befolkningen forteller Bent Høie den gangen i 2009, så det er ikke noe å bekymre seg over.

Akkurat som nå, var alle de som kritiserte vaksinen kun folk som kom med “tøys og vås”, de var kun konspirasjon-tilhengere og motstandere av den globale utviklingen. Bare hør på videoen over…

Nå er det sammenhengen med det nye mobilnettet 5G og Coronasviruset som er konspirasjonteorier… Og vaksinene er fortsatt fantastiske løsninger.wuhan-robot-city

Se gjerne denne artikkelen:

Wuhan rammet av elektrostress?!

 

 

Men hva skjedde egentlig etter masse vaksinasjonen 2009.

“En halv million barn tok Pandemrix-vaksinen. Så langt er 385 barn mellom 0 og 19 år innrapport med bivirkninger. Nesten 42 prosent av dem er alvorlige.

Mange av barna ble lagt inn på sykehus etter vaksinen.

– Pandemrix fikk et tragisk utfall. Dessverre var det umulig å vite det på forhånd, sier Preben Aavitsland.

Mange bivirkninger

67 barn i alderen 2 til 18 år fikk påvist narkolepsi og/eller katapleksi etter at de hadde tatt Pandemrix-vaksinen. Og 17 tilfeller er rapportert hos voksne, i følge Legemiddelverket.

De 548 personene med alvorlige bivirkninger har til sammen 3247 bivirkningsdiagnoser, mange av disse omfatter også kortvarige plager.

– Det er komplisert å få den fulle og hele sammehengen. Bivirkningene av vaksinen er basert på mistanke om en årsakssammenheng, sier Seniorrådgiver Pernille Harg i Legemiddelverket til NRK.no.” 

NRK 21.jan 2013

Skadene av Pandremix var en katastrofe

Les mer her: Skadene av Pandemrix var en katastrofe

Bent Høie er nå helseminister på syvende året, og det er vel egentlig helt utrolig når man har sett nyhetsinnslaget hvor han forteller at vaksine-motstandere bare farer med tøys og vås. Det er vel ikke sånn det er?

Finnes det noe grunn til tillit til Høie eller regjeringen?

Se gjerne: Stole på regjeringen?

Den samme helseministeren har fått nok av henvendelser fra folk som er rammet av elektrostress. Økningen av stråling er i dag enorm i samfunnet, og er også en stor årsak til at immunforsvaret blir redusert hos svært mange, og noe ser ut til å få diabetes og andre sykdommer og plager i forbindelse med strålingen.

Som sagt tidligere trenger man ikke være lege, forsker, advokat, dommer eller ha noe høyere utdannelse i det hele tatt for å forstå dette. Bare se denne videoen igjen:

Sterk advarsel mot smitteappen!

Sterk advarsel mot smitteappen! Man behøver ikke være lege, forsker, advokat, dommer eller høyt utdannet på noe som helst måte for å forstå at mikrobølge stråling eller annen stråling er svært ille for helsa vår. All denne strålingen konstant fra telefonen vil ikke bare tappe batteriet raskt for strøm, men vil også skape elektrostress i kroppene våres. Denne type stress stjeler energi fra vårt immunforsvar som vil gi oss mindre motstandskraft mot bakterier og virus , også Coronaviruset… EU advarer nå også mot helseskadelig stråling. Se gjerne mer https://elektrostress.wordpress.com/2020/04/19/sterk-advarsel-mot-smitteappen/

Gepostet von ElektroStress am Sonntag, 19. April 2020

 

Nå har også EU fått det med seg og advarer mot 5G, men hvorfor fortsetter da Telekom bransjen å montere mer 5G master, og nå spesielt midt under Corona-krisa.

Hva er det egentlig som skjer?

Se her: Coronavirus, elektrostress, 5G og Telenor!?

Det er lov å se sammenhenger, det er det som gjelder hvis man skal leve lenge og godt. Alle har et ansvar for eget liv.

Ingen tvil om at det er tøffe tider, og at vi har ledere som sliter med å forstå alvoret i deres posisjoner.

Kanskje er det på tide å bytte ut regjeringen?

Eller hva tenker du?

 

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

 

Se gjerne også:

WiFi fremkaller diabetes!!!

Tillit til det norske helsevesenet?

European Parliamentary Research Service advarer mot 5G!

 

Pin It on Pinterest

Share This