Torsdag 12.desember forsøkte en gruppe i Tønsberg å bestride det urettferdig gebyret som er pålagt av Skagerak Nett/Energi. Et gebyr man får dersom man ikke har smartmåler med senderdel. De fleste som har nektet denne senderdelen eller smartmåleren i det hele tatt, har gjort dette på grunn helsemessige årsaker. Noen er allerede svært sensitive ovenfor elektromagnetisk stråling, mens andre ønsker å være føre var.

Gro Harlem Brundtland, tidligere leder for Verdens helseorganisasjon(WHO), tidligere statsminister i Norge og lege, har advart mot stråling, og da spesielt fra mikrobølgene fra mobiltelefonene.

En automatisk strømmåler kan stråle opp mot 6 ganger så mye som en vanlig mobiltelefon som er i bruk, i tillegg sendes mikrobølgene i kraftige pulser.

Helt tydelig at det er sterke krefter fra multinasjonale selskaper og personer som ligger bak denne benektelsen av helt klare fakta om at mikrobølge strålingen er svært helsefarlig.

Hvordan er det ellers mulig ta fra Gro Harlem Brundtland sin  troverdighet? Les mer om dette og annet på siden  http://elektrostress.no/

Skagerak Nett sine lokale representanter i Tønsberg nektet å lukke opp døren for å ta i mot vår bestridelse, de ansatte de sto på innsiden diskuterte, pekte og noen lo av oss. Tross at det sto velkommen på døren valgte de ikke å åpne opp døren for oss. Tross at det var kundene deres over mange år som sto utenfor og ville snakke med dem.

Ingen ønsket altså å være ansvarlige, hvilket samfunn er det vi egentlig er på vei inni?

 

Når de nektet i Tønsberg ble vi nødt til å dra helt til hovedkontoret deres i Porsgrunn for det er tydeligvis kun der de ønsker å ta i mot kundene sine.

Er det sånn det skal være når de har store flotte lokaler i Tønsberg?

Uansett måtte vi gjøre det og fredag den 20.desember kjørte vi ned til hovedkontoret i Porsgrunn for å levere vår klage på de svært så urettferdige gebyrene.

Grete-Nina Aske står utenfor kontoret Skagerak sine kontorer i Porsgrunn.

 

SE hele bestridelsen her: Bestridelse av gebyr

Endelig er altså bestridelsen av gebyret levert i Porsgrunn, der var det åpent og vi fikk snakket med resepsjonen. De hadde sett filmen fra Tønsberg som vi hadde lagt ut på facebook og hadde ventet på oss en stund allerede.

 

Så nå får vi håpe at de forstår hva de gjør med sine egne kunder…

Det er ikke sånn det skal være!

Vi ønsker God JUL til dere alle!

 

Odd-Erik Helgesen

Leder av STOPP smartmålerne

En gruppe under Norges Miljøvernforbund

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This