Vi holder nå på med en sak om anmeldelse av energiselskapet Skagerak. Mange ønsker å anmelde selskapet, noen ønsker å gjøre det alene og noen i en gruppe. Ingen tvil om at Skagerak og andre energiselskaper har brutt lover og regler på flere måter, og bør nå etterforskes av politiet. For støtte til aksjoner og vårt arbeid trenger vi i Miljøvernforbundet nye medlemmer. https://www.focusportal.no/custnmf/blimedlem.aspx

 

Vi støtter rettsakene til Einar Flydal og hans EMF reform. Vi støtter alt som gir fokus på denne viktige saken, og håper at Flydal hans prosjekt denne gangen klarer å inkludere sponsorene og alle de om har gitt støtte til saken på en bedre måte enn sist. Sannheten må for all del belyses på alle måter.

 

 

https://bidra.no/ams

 

Ellers ønsker vi at enda flere blir aktive!

Vi kan ikke betale oss vekk fra denne viktige jobben, så gjør gjerne begge deler…

Vi har flyers, magasiner og annet.

Ta kontakt 

 

 

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartmålerne

En aksjonsgruppe under Miljøvernforbundet

 

Pin It on Pinterest

Share This