Det er helt utrolig at Thor Bjørn Omnes og Skagerak Nett/Energi ønsker å stenge strømmen til kundene sine dersom de ikke godtar den nye smartmåleren installerte i egen bolig. Norges Miljøvernforbund har sloss med energi og nettselskaper før, og flere høyspentledninger har måtte fjernes fra boligområder på grunn av alt for høye elektromagnetiske felter.

Folks om ikke ønsker å bli overvåket hele døgnet hele året igjennom eller bli utsatt for helseskadelig stråling skal nå få tvangsinstallert strømmåler i egen bolig, det skal Omnes og hans medarbeidere sørge for. Nettselskapene styrer en monopol bedrift som nå gjør hva som helst med kundene sine.  Undertegnede har vært i kontakt med Skagerak flere ganger i forbindelse med folk som har blitt syke av smartmålerne. Folk har fått store sår på underarmer, folk har måtte flytte fra sine boliger da vi får så mye vondter og plager i hode og kropp, folk har måtte flytte på hytter og garasjer…

Ta gjerne kontakt med denne mannen og fortell hva dere synes om denne kundebehandling som de driver med.

Vi har nok av dokumentasjon på at det de gjør er kriminelt og ulovlig.

Så hvorfor fortsetter de, svaret er alltid penger.

Så derfor oppfordrer vi alle som blir rammet av disse truslene å anmelde Skagerak Nett/Energi (også andre nettselskaper) til politiet for trusler om å stenge strømmen deres(noe som er ulovlig i Norge uten svært gode begrunnelser). Anmeldelsen bør gjøres snarest og gjerne også personlig mot kommunikasjonsjef Thor Bjørn Omnes som fremfører truslene i avisene. Ta gjerne med så mye dokumenter dere klarer og be om å få snakke med en etterforsker slik at dette kan bli tatt alvorlig. Med begrunnelse om at dette vil påføre dere store ulemper med overvåkning og unødvendig stråling i eget hjem

Kommunikasjonsjefen gjør jo bare jobben sin, og tusenvis av folk blir syke og muligens det som verre er…

Men for dette tjener han sikkert en millionlønn, men folk blir syke og kan bli overvåket hele døgnet.

Er det sånn vi vil  ha det?

Se filmen med den tidligere økokrimsjefen Erling Grimstad

Her er tidligere økokrimsjef Grimstad på Filmduken! Nå hele 13 minutter om unødvendig stråling…

Gebyrene er urettmessige og legeattest ikke nødvendig!

Del 1 av vår juridiske vurdering: – Nettselskapene har ikke lov til å stenge strømmen!

Den juridiske utredningen er klar

Skagerak Nett sender i disse dager ut varsel om stenging av strømmen til kunder som ikke har fått montert ny AMS TB

 

Les gjerne sykdoms historier her: https://einarflydal.com/smartmaler-historier/

 

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder av STOPP smartmålerne

og styremedlem av Norges Miljøvernforbund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This