Den 20.september var det enda en aksjons fredag foran Hafslund hovedkvarter i Oslo. Fantastisk dag med sol og varme på mange så mange måter.

Noen har mistet strømmen, men nekter å gi seg og andre har blitt truet med å miste strømmen hvis de ikke gir seg. Veldig mange har blitt syke og flere blir det. Elektrostress stjeler energi fra immunforsvaret vårt, og dermed er vi ekstra sårbare for det meste av andre sykdommer. Elektrostress kan sammenlignes med stress forøvrig, men det er klart at sterk mikrobølgestråling for nærme kroppen vil gi raskere symptomer og plager.

Les mer her : Sykdomshistorier på grunn av smartmålere…

Noen liker ikke overvåking 24/7, men allikevel blir de truet til denne automatiske overvåkningen i egen bolig. Nok er bare nok!!

Demonstrasjon også fredag 27.oktober kl. 13.00. Du er velkommen til å delta. Bare å komme.

Se gjerne mer nedover:

Det finnes så mange forskere og vitenskapsfolk som har forstått dette alvoret, og andre har kjent det på egen kropp er ikke i tvil om at mikrobølgestråling er svært helseskadelig. Ler mer her: Bioinitative

Fra venstre: Janne Erath, Nina Aske. På andre siden av bordet Hafslund sine representanter denne fredagen.

Denne gangen var vi heldig. Vi fikk komme innom og hadde et møte med Hafslund sine representanter. Vi overleverte nok av info både muntlig og skriftlig. Dette var viktig å gjøre det klart at de nå satt på sammen informasjon som oss. Derfor skal de nå kunne forstå hva de utsetter sine egne kunder for av helseskadelige mikrobølgestråling. I flere år har Hafslund påtvunget disse strålemålerne på folk uten å ta hensyn til noe som helst av argumenter om sykdom eller overvåking:  Til og med på folk som har forstått alvoret og vet at de blir syke av unødvendig mye elektromagnetisk stråling har fått det installert med tvang.

Det er ikke sånn det skal være!

Her er flere bilder fra denne fredagen:

 

 

 

 

Vi gir ikke opp, og vil fortsette fredagene utover høsten og vinteren. Dette er en så viktig kamp for insekter, fugler, mennesker og det totale miljøet som vi skal leve i fremtiden. Vi kan ikke la penger og “ny og fantastisk” teknologi ødelegge våre liv, bare fordi noen har fått los på enda større markeder for sine teknologi.

Alt er ikke er ikke GRØNT fordi om tusenvis av kommunikasjons rådgivere og deres artikler i avisene forteller oss det til daglig! Smartmålere er helseskadelig og det finnes nok av forskning som forteller oss det!

 

Odd-Erik Helgesen

Leder av STOPP smartmålerne,

En gruppe under Norges Miljøvernforbund

 

 

Pin It on Pinterest

Share This