Fredag den 13.september hadde vi en vellykket aksjon foran Hafslund nett i Oslo.

 

Hafslund har nå truet flere av sine kunder med å stenge strømmen hvis de ikke godtok den nye automatiske strømmåleren deres. Flere av disse kundene er folk som har forstått at de blir syke av elektromagnetisk stråling og har gjort mange ulike tiltak for å kunne leve sivilisert forhold til stråling og strøm. Nå blir disse og andre skeptiske folk truet med å miste strømmen, hvis de ikke godtar en smartmåler i boligen sin.

Før installasjon av smartmålerne begynte i Norge ble det fortalt at måleren skulle sende et stråle-signal en gang i timen, nå er det blitt slik at måleren sender mikrobølger 1, 6 ganger pr. sekund. Altså 5760 ganger så mye stråling som det ble lovet i starten. Dette og mye annet gir stor grunn til mistillit til nettselskapene og de andre energiselskapene.

I dag vet vi at mange, kanskje tusenvis, sliter med dårlig søvn, eksem, smerter rundt i kroppen, hodetåke og uendelige mye annet på grunn av smartmålere. Dette vet vi fordi flere av disse menneskene også undertegnede har forstått sammenhengen med slik mikrobølgestråling ved å fjerne seg fra kilden og man blir bedre, og nå man nærmer seg igjen kommer vondtene og plagene tilbake. Når man har gjort dette enkle eksperimentet 6/7 ganger begynner man å bli rimelig sikker på hva årsaken er spesielt når man også har skaffet seg et eget måleapparat som måler mikrobølger.

 

Einar Flydal, med forskjellig bakgrunn som forsker og med forskjellig ansvar i Telenor, har samlet hundrevis av historier fra uheldige mennesker fra hele Norge.

Se disse historiene her:  https://einarflydal.com/smartmaler-historier/

Denne fredagen hadde vi en enkel demonstrasjon/aksjon mot Hafslund nett som tidligere fortalt har truet sine egne kunder får å få sine egen interesser frem. Vi traff mange hyggelige mennesker utenfor bygget til Hafslund som ønsket å høre på oss. Vi fikk også snakket med kommunikasjonsjef Morten Schau fra Hafslund som fikk høre enn del av våre argumenter. Janne Horn Erath som var med på å lede aksjonen stilte mange viktige spørsmål og et av dem lød slik: Hvorfor støttet Hafslund Nett på at Statens Strålevern(DSA) sine grenseverdier når så mange forskere fortalte om at denne strålingen var både miljø og helsefarlig langt under disse verdiene?

Fra venstre Morten Schau, kommunikasjons sjef på Hafslund og aksjonistene Grete-Nina Aske og Janne H. Erath.

Vi avtalte så et møte neste fredag den 20.september kl. 13.30, og da håper å finne en forståelse hos selskapet, da dette har blitt en svært så tøff opplevelse for mange av Hafslund sine egne kunder. Hafslund er eid av kommunen og dermed er også politikerne i Oslo også ansvarlig for hva de påfører av stråling mot sine egne innbyggere. Derfor håper vi også at det rød-grønne byrådet vil forstå alvoret snart.

 

Ifjor traff undertegnede byrådsleder Raymond Johansen i forbindelse med Arendalsuka og han lovet å se nærmere på det da, men lite har skjedd. Vi får ta kontakt med ham igjen nå snarest for dette begynner virkelig å bli svært så ille for mange.

 

Neste fredag vil det igjen være en aksjon fra kl. 13.00 til 15.00, det er bare å møte opp utenfor deres bygning ved Drammensveien 144. Etterpå har vi en sosial avslutning på en kafe i nærheten for de som har mulighet til det, og kanskje DU også kan synge med i protesten mot Hafslund Nett og andre energiselskaper. Det er bare å møte opp.

 

Daglig leder av STOPP smartmålerne Odd-Erik Helgesen til høyre

Pin It on Pinterest

Share This