På det ekstraordinære årsmøtet i Arendal i går, ble det enstemmig vedtatt at STOPP smartmålerne slås sammen med Norges Miljøvernforbund. STOPP smartmålernes medlemmer blir nå medlemmer (ordinære) av Miljøvernforbundet ut 2019. Vi håper at mange ønsker å være med videre i denne viktige saken, og vi betaler kun halv medlemskontingent i 2020.

STOPP smartmålerne fortsetter som egen aksjonsgruppe i Miljøvernforbundet, under ledelse av vår daglige leder Odd-Erik Helgesen. Odd-Erik får også plass i styret i Miljøvernforbundet. Våre midler disponeres av aksjonsgruppa.

Vi er veldig glade for denne sammenslåinga, og tror den vi gi øke vår slagkraft. Miljøvernforbundet er en solid organisasjon, med 20 ansatte og tung faglig kompetanse. Vi bretter opp ermene og ser fram til det videre arbeidet!

Minner også om at vi er på Arendalsuka til og med fredag, og oppfordrer alle til å bli med på standen vår.

Vennlig hilsen det tidligere styret i STOPP smartmålerne

Pin It on Pinterest

Share This