Nå er det viktig at vi fortsetter å informere folket om alt det negative med strømmålerne. Mulighet for konstant overvåkning, sårbarhet i forhold til strømleveranse, høyere strømpriser og dårligere immunforsvar.

Torsdag 20.juni er det Tønsbergdagen og vi stiller stand den dagen i gata fra torvet og opp mot Farmandstredet. Vi starter kl. 11.00 og holder på så lenge det er folk. De som har lyst å være med noen timer eller enda lengre er det bare å dukke opp, og så kan man jo shoppe litt og så stå på stand igjen. All deltagelse hjelper. Dere kan gjerne komme fra hele landet og stå på stand i Tønsberg, og kose dere i Norges eldste by.

Handelsstanden i byer og tettsteder arrangerer i disse måneder handelsdager over hele Norge. Dette er våre muligheter til å få ut informasjonen til folk og politikere. Vet handelstanden i Sandefjord har Sandefjords dagen den 20. juni, den samme dagen som Tønsberg, Det er Teiedagen på Nøtterøy den 27. juni og Stokkedagene er  14.og 15.juni og så videre…

Det er også lokalvalg i år og politikerne er ute i gater og på torv, jeg oppfordrer dere alle til å snakke med dem, og prøve å få dem på gli. Det er svært så viktig at de snart vil forstå hvor idiotisk denne installeringen har vært.

Vi får bare stå, dette og det nye 5G nettet er kanskje vår viktigste kamp i dette århundre.

Flyers og annet materiell får tak i hos vår material forvalter. Jens.christensen3142@gmail.com

Vi sender over hele Norge 🙂

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartmålerne

 

Kampen er ikke over før vi har vunnet!

Pin It on Pinterest

Share This