Einar Flydal

I samarbeid med FELO(Foreningen for el-overfølsomme), Einar Flydal og advokat firmaet Østby Aarskog har vi nå fått en ny juridisk utredning.

Den forteller oss i juridiske ord og vendinger at gebyrene er urettmessige og at legeattest ikke er nødvendig.

Det er så enkelt og greit, slik som mange av oss allerede har forstått tidligere, men nå er det skrevet i de juridiske termer som politi og rettsvesenet burde kunne forstå.

Skulle det virkelig være så lett for store energiselskaper og NVE og kjøre over det norske folk på denne måten? Dette uten å ta hensyn mulig overvåkning og unødvendig stråling i eget hjem.

Hele utredningen kan lastes ned her : Gebyrutredning-Østby-Aarskog-Advokatfirma-20190523

Einar Flydal forteller:

Kravene du nå kan stille til nettselskapet

Av krav som utredningen fra Østby Aarskog Advokatfirma AS gir deg juridisk grunnlag for å fremme overfor nettselskapet, er:

  • Gebyr fordi du har fritak av AMS-måler, eller fordi du av andre grunner ikke har AMS-måler, skal opphøre fordi de er urettmessige, og allerede innbetalte gebyr skal tilbakebetales.
  • Dersom nettselskapet opprettholder sitt krav om gebyr, skal nettselskapet legge fram detaljert dokumentasjon av relevante kostnader, med påvisning av at kravene ikke er urettmessig i forhold til utredningens anførsler om hva nettselskapene kan innkreve gebyr for.
  • Innbetalte gebyrer for fjerning av trådløs kommunikasjon, installasjon av ekstra antenne, utskifting til GPRS, eller liknende tiltak for å redusere eksponeringen fra AMS-enhetens sender, skal tilbakebetales.
  • AMS-målerens trådløse kommunikasjon skal fjernes snarest, selv uten at du behøver legeattest, og uten at NVE har noen rolle i saken.
  • Dersom nettselskapet ønsker å opprettholde AMS-funksjonene, skal AMS-måleren kables og det skal skje uten ekstra kostnader for deg.

Les mer på https://einarflydal.com/

Vi er nå nok et steg videre mot seier over stat og markedskreftene, er det virkelig mulig at vi har politi og rettsvesenet på våres side?

Kampen er ikke over før vi har vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Daglig Leder STOPP smartmålerne

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This