Nå til helgen har Miljøpartiet landsmøte på Fornebu. Vi ønsker derfor å fortelle alle deltagerne at all stråling fra smartmålere og 5G også er en miljøkamp. Dette spesielt når fugler, bier og andre insekter nå reduseres i rasende tempo.

Men vi ønsker selvfølgelig også å fortelle at mange mennesker nå er hardt rammet av smartmålerne, og det at folk som nekter installeringen av disse målerne trues daglig av strømselskapene.

Oppmøte for de som har mulighet kl. 11.00 utenfor Quality Hotel Expo på Fornebu, dette gjelder fredag, lørdag og søndag.

Quality Hotel Expo Snarøyveien 20, 1364 Lysaker

Undertegnede er selv medlem av MDG og representerer partiet i kommune politikken, men har blitt møtt med svært liten forståelse i denne saken.

Det må sies at det finnes mange teknologifrelste personer også i Miljøpartiet de Grønne:

“De er dypt troende og religiøse. Det virker nesten som om de tror at vi kan forbruke og forurense like mye som tidligere og at teknologien skal redde oss uansett hvordan vi oppfører oss…”

Den aller viktigste faktoren virker å være blind tro, noe som ikke er ulikt i andre religioner. Derfor ønsker jeg nå at alle i partiet MDG slutter å spille «pokemon» eller leke seg med andre digitale-underholdningsmedier, og heller leser seg grundig opp på disse trådløse utfordringene som nå virker å ramme insekt- og fuglbestanden kraftig, men også flere mennesker enn noen gang.

Les denne : https://bioinitiative.org/

Når undertegnede tenker etter, virker det helt NATURLIG at det er Miljøpartiet de Grønne som er først på ballen når det gjelder disse enorme miljøutfordringene fra forskjellige mikrobølger og annen stråling som vi nå står midt oppi.

Men siden mange av MDG sine representanter fortsatt har en blind tro på teknologien, er det altså svært vanskelig å komme igjennom til dem. Blind tro har i mange sammenhenger vært svært uheldig for samfunnet.

Vi kommer til å stille med nødvendig flyers og plakater.

Hvis noen i nærheten av Fornebu skulle ha mulighet til å hjelpe til med overnatting denne helgen hadde vært hyggelig! Ta kontakt.

 

Gleder meg til helgen!

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartmålerne

Mob: 932 20312(SMS)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This