På Oseberg kulturhus var det solgt rekordmange billetter. Det ble fremført mange foredrag, det var alt fra hjerneforskning, generasjon Z , siste nytt av elektroniske duppeditter, digitalisering av salg og markedsføring, miljøteknologi og mye annet.

Vi fikk pratet med mange forskjellige folk fra ulike leirer. Det var politikere både høyt og lavt. Tele-, data- og reklame-bransjen var svært godt representert. I tillegg var det mange journalister som søkte nytt stoff om det siste spennende på teknologifronten.

Ingen tvil om at mange folk nå begynner å forstå alvoret. Likevel var det noen personer som latet som de ikke så oss, mens andre stort sett tok i mot infomateriell på høflig vis.

Vi sto på stand fra ca. kl. 10.00 til kl. 17.00. Det var regnvær og litt kaldt, men alt for saken.

Vi fortalte at smartmålerne og WiFi gjør oss slitne og trøtte, og at det var galskap innføre dette i alle hjem, på skoler og på alle arbeidsplasser. Det var viktig å fortelle at dette også er en miljøkamp hvor bier, insekter, fugler og andre dyr reduseres i kraftig tempo uten at “noen” forstår alvoret…

Et av høydepunktene var når vi traff PR-rådgiver Magnus Brøyn som er kjent fra TV.

I tillegg traff vi Sturla Berg Johansen, Bellona Fredrick og flere journalister som var interessert i hva vi holdt på med.

Her snakker vi med direktøren for Oseberg kulturhus som håpet at oppførte oss bra, og det gjør vi jo alltid.

 

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartmålerne

Pin It on Pinterest

Share This