Gøy å lansere boken ElektroStress, og møtet til STOPP smartmålerne ble svært så spennende med mange engasjerte folk.

Tore Næss og styremedlem i STOPP smartmålerne ønsket velkommen til vår samling denne dagen, og anmodet alle til å slå av sine mobiltelefoner på grunn av unødvendig stråling. Sønnen Reidar Næss sto for det kulturelle innslaget denne dagen, og spilte imponerende godt på sitt trekkspill.

Det var altså svært moro å kunne presentere min siste bok ElektroStress, og så hyggelig at mange hadde funnet veien til Bydelshuset i Tønsberg denne lørdagen.

Boken ElektroStress dreier som det unødvendige stresset som vi alle blir pådyttet fra alle kanter fra forskjellige strålekilder. Det er lite tvil om at dette elektrostresset stjeler av vårt immunforsvar akkurat slik som alt annet stress gjør det samme. Barn og ungdom er mest utsatt siden de er elektronikk og mobilbransjen sin yndlings kunder. De unge er oftere lettere å påvirke og samtidig som de er fremtiden for selskapene. Det selges nå mer elektronikk enn noen sinne, og på sammen tid blir det rapportert om en eksplosiv økning av psykisk uhelse blant barn og unge, men også det at selvmords statistikken øker katastrofalt for den samme gruppen er svært bekymringsverdig.

Allikevel er de syke og eldre spesielt utsatt da de har et redusert immunforsvar fra før av, hvis de blir utsatt for ElektroStress som fra disse nye smartmålerne kan det være nok til at helsen tas helt i fra dem. Noe som kan føre til akutte innleggelser på sykehus og i verste fall en brå død. Det er mulig at denne epidemien allerede er godt i gang i befolkningen uten at helsevesenet forstår årsaken.

På grunn av kunnskapsløshet og ignoranse blant professorer, politikere, leger, helsepersonell og andre fortsetter nå mange å lide av plager og sykdommer som lett kunne vært unngått. Derfor ønsker jeg med denne boken ElektroStress å stoppe denne galskapen som disse smartmålerne og annen unødvendig stråling forårsaker på våre immunforsvar. Boken ElektroStress tegner og forteller om kampen om sannheten, kampen mot smartmålere og flere andre kamper og aspekt ved unødvendig stråling og stress.

Håper flere ønsker å støtte saken ved å kjøpe boken.

Boken kan foreløpig kun kjøpes her, men vil snart være tilgjengelig i bokhandlere og bibliotek. Prisen er kr 300,- ved frakt kommer 50 kr i tillegg, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale. Send melding til post@bulloforlag, eller til Grete Nina Aske på SMS på 99 35 44 27 eller ring henne på 333 62277.

Se gjerne siden: ElektroStress

Undertegnede fortalte også at man med enkle tiltak kan redusere strålingen og gjøre oss friskere. Kartleggingen av strålingen i omgivelsen våre er da svært så viktig. Dette gjelder på skoler, arbeidsplasser og i hjemmene våre. Det er altså mulig å oversette “latin til norsk” ved egne måleapparater for stråling. På denne måten kan vi “se og høre” den usynlige strålingen som stresser oss helt unødvendig, og som igjen gir oss forskjellige sykdommer og plager. Spesielt ME, Fibromyalgi, ADHD og ulike kreftformer virker å ha klare årsakssammenhenger med ElektroStress.

Etter min lansering av boken ElektroStress tok Tore Næss over ordet.

Han fortalte hvordan Skagerak Energi og andre nettselskaper tråkker over oss og påtvinger oss smartmålere som kun er i deres interesser for å tjene mer penger. I tillegg skal vi som ikke ønsker å overvåkes eller bli utsatt for unødvendig stress fra smartmåler betale et gebyr til nettselskapet for at vi ønsker å fortsette med avlesninger av strømmen slik som tidligere.

Tore Næss påpekte at dette gebyret også var en ulovlig handling fra energiselskapet, og at vi nå ønsket å bruke våre egne advokater for få bekreftet dette, dette i et samarbeid med FELO (Foreningen for El-overfølsomme).

Møtet ble etter hvert flyttet fra storsalen og ut i kafélokalet, og praten og diskusjonen stoppet ikke før de siste deltakerne ble “kastet” på dør av personalet 15.30 da kafén skulle stenge.

Det er ingen tvil om at mange er svært engasjerte i dette arbeidet mot  tvangsinstalleringen  av smartmålere i egne hjem. Det ble igjen fortalt at Skagerak Energi tvinger seg på syke og gamle med begrunnelse at det er “lovpålagte målere” som alle skal ha uansett.

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Så derfor ønsker vi at så mange som mulig blir med : Nye demonstrasjoner den 30.mars!

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder STOPP smartrmålerne

Pin It on Pinterest

Share This