Kjære alle sammen!
Vi skriver mars, og kan se tilbake på en innholdsrik vinter i organisasjonen.
Fullt hus på møte i Haugesund!
16. januar arrangerte vi, med talsperson Trond Skaftnesmo i spissen, et folkemøte i Haugesund. Lokalet tok 150 personer, og var fylt til randen. Einar Flydal holdt foredrag/innlegg, og Haugaland kraft som også var representert fikk noe å tenke på.
Årsmøte og nytt styre
STOPP smartmålernes første årsmøte var 2. februar i Stathelle. Ca. 30 medlemmer deltok, og det var god stemning. Nytt styre ble valgt, med fem styremedlemmer og fem varamedlemmer. Under workshopen kom det mange gode forslag og ideer til videre arbeid. Les mer her: https://stoppsmartmaalerne.no/2019/02/02/stopp-smartmalerne-gjennomforte-sitt-forst-arsmote/

Tore Næss og Ingriid Stella Oppebøen

Ny innsamlingsaksjon!
Nå trenger vi din hjelp for å kunne fortsette dette viktige arbeidet. 30. mars braker det løs, og vi trenger støtte til materiell, porto og markedsføring, og generell drift av organisasjonen. Bidra med det du vil! Hvis 500 gir 300 kroner hver så når vi målet. Hver krone teller! Alle vi som jobber for STOPP smartmålerne gjør det helt gratis og det blir mange timer… Bidra ved å gå inn her: http://fnd.uz/stoppsmartmalere eller overfør direkte til vår konto 1254 62 80754.
Demonstrasjon og markeringer lørdag 30. mars!
Lørdag 30. mars braker det løs igjen. 13. november i fjor hadde vi markeringer åtte steder rundt i landet, og nå satser vi på enda fler. Ta kontakt om du kan tenke deg å arrangere en lokal markering, og MØT OPP 30. mars for å vise din motstand mot smartmålerne!
To nye juridiske utredninger
Vi har nå engasjert det velrenommerte advokatfirmaet Wahl-Larsen til å utrede hvorvidt smartmålerne er i strid med personvern/GDPR. Den ventes ferdig i løpet av måneden, les mer her: https://stoppsmartmaalerne.no/2019/03/07/juridisk-utredning-om-personvern-starter-na/. Et annet kjent advokatfirma skal utrede hvorvidt tilleggsgebyret er berettiget, samt “akseptabel helserisiko” mht. stråling. Denne utredningen samarbeider vi med FELO og Einar Flydal om.
Lokallag og arbeidsgrupper
Vi har erfart at det er særdeles viktig å treffe andre smarte motstandere. Ikke bare på nettet, men i virkeligheten også! Ta kontakt om du ønsker å være aktiv i lokallagsvirksomhet. Sammen er vi sterke! Det er nå oppretta to nye arbeidsgrupper, en på det tekniske med AMS-målerne, og en som skal drive lobbyvirksomhet mot politikerne. Vil du være med? Ta kontakt med oss.
Vennlig hilsen styret

Pin It on Pinterest

Share This