Lørdag 30. mars kl. 12.00 braker det løs og vi trenger støtte til utstyr, materiell, porto og markedsføring. Bidra med det du vil! Hvis 500 gir 300 kroner hver så når vi målet. Hver krone teller!

Alle vi som jobber for STOPP smartmålerne gjør det helt gratis og det blir mange timer… Bidra nå ved å trykke på knappen, eventuelt direkte til vår konto 1254 62 80754.

KNAPPEN!

Vi oppfordrer alle om å melde seg inn i organisasjonen. Sammen er vi sterke! Lenke til innmelding finner du HER!

I vår forrige innsamlingsaksjon samlet vi inn til juridiske utredninger. Den første gikk på stenging av strøm, les mer og last ned utredningen her: https://stoppsmartmaalerne.no/2018/11/19/har-energi-selskapene-lov-a-stenge-strommen-dersom-du-ikke-godtar-smartmaler/. Det velrennomerte advokatfirmaet Wahl-Larsen jobber nå med en utredning mht. personvern/GDPR, den ventes ferdig i løpet av måneden, og et annet advokatfirma skal utrede hvorvidt tilleggsgebyret er berettiget samt “akseptabel helserisiko” mht. stråling. Denne utredningen samarbeider vi med FELO og Einar Flydal om.

Vennlig hilsen styret i STOPP smartmålerne

Pin It on Pinterest

Share This