Årsmøtet ble holdt på Telemarksvingen Kro 2.februar.

Nærmere 30 deltakere deltok og møtet foregikk i gemyttlige forhold.

Årsmelding, regnskap, endrings-vedtekter og valg ble gjennomført på en ordentlig og grundig måte av møteleder Tore Næss.

De valgte ble :

Gry Kristin Bråten, Hannemor Skøyen Grue, Trond Skaftnesmo og Tore Næss. Noen av de valgte.

Talspersoner: Vivi-Ann Sandnes(Troms) og Trond Skaftnesmo(Rogaland)

Andre styremedlemmer:

Hannemor Skøyen Grue(Sekretær, Vestfold), Victoria Rigmor Flatebø (Akershus), Roger Dyrøy(Hordaland) og Tore Næss(Vestfold).

Varamedlemmer:

Hilde Hovden(Hordaland), Ragna Heffermehl(Hordaland), Gry Kristin Bråten(Vestfold), Viggo Jordahl(Møre og Romsdal), Ragnar Kjøglum(Trøndelag) og Jostein Eliassen(Nordland).

Gratulerer alle sammen !

Etter årsmøtet var gjennomført holdt undertegnede et innlegg om sine opplevelser med smartmålere og det å bli oppfattet som en folkefiende når han fortalte om skadevirkninger som disse forskjellige stråletypene kan gjøre med oss.

Var det slik at undertegnede var en folkefiende og sto han i veien for fremskrittet? Digitaliseringen skal frem uansett heter det i dag…

Det er sånn at strålingen ikke bare kan skade oss direkte med fysiske plager med en gang , men også over lengre tidsperiode selv om intensitet er lav. All stråling er nemlig slik at den stresser kroppene våre på et vis.  Så selv med lave stråleverdier kan strålingen gi oss elektrostress, spesielt hvis man er stresset av annet eller syk av andre årsaker. Elektrostress kan sammenlignes med det som kalles el-følsomhet. Det nye boken til undertegnede heter nettopp derfor ElektroStress.

Så ble det pause, med varm mat for de som ønsket det. Og det ble diskutert livlig rundt bordene og det var en svært god atmosfære hvor mange kunne få utløp for sine bekymringer, tanker og annet…

Etter pausen holdt Ingriid Stella Oppebøen en Workshop om veien videre. Det ble delt opp i fem grupper som alle fant på forskjellig tiltak. Alt fra brevskriving til etater og departementer, faste aksjondager hver lørdag på forskjellige steder og det å fylle opp busser til aksjonen foran Stortinget den 30.mars. Denne dagen ønsker vi også arrangementer over hele landet fortalte Tore Næss.

Tore hadde store tanker om Arendalsuka 12.-17.august 2019 , hvor vi kan leie et hus eller flere camping hytter, og gjøre det til en virkelig happening for STOPP smartmålerne.

Arendalsuka

Noen av deltagerne på årsmøte og Workshopen.

 

Kampen er ikke over før den er vunnet!

 

Odd-Erik Helgesen

Daglig leder  STOPP smartmålerne

 

PS! Det er nyttig for alle å sette seg inn drama til Henrik Ibsen En Folkefiende

Det er akkurat det samme som skjer i dette teaterstykket som skjer i vår virkelighet med smartmålere og annen unødvendig stråling. “Vannet” vårt er forgiftet og de som styrer vil ikke gjøre noe med det for det blir for store økonomiske konsekvenser.

Helt utrolig hvordan den dyktige og legendariske Henrik Ibsen forklarer oss hvordan samfunnet og pengemakten fungerer. Ingen tvil om hvorfor Ibsen er verdenskjent.

Se mer om boken ElektroStress HER!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This