Jeromy Johnson forteller sin historie på TED tv. Denne historie kunne likså godt vært min egen. Også jeg var svært opptatt av all ny teknologi som kom på markedet, riktignok var jeg ikke dataingeniør i Sillicon Valley slik som Johnson…

I 2010/2011 hadde det blitt installert en smartmåler i mitt fritidshus, det var min nabo i Sverige som hadde sluppet dem inn for å sette denne måleren på plass. Han var vaktmester og oppsynsmann når jeg ikke var der.

I 2011 ble jeg el-følsom, jeg forsto ikke hva det var…

Hele kroppen min ble urolig og kunne få vondter som flyttet seg rundt i kroppen. Det kunne “koke” i hodet mitt til tider slik at jeg nesten trodde det skulle eksplodere. Andre ganger fikk jeg et sterkt press i brystet rundt der hjertet var, med en tilhørende doven venstre arm. Det brant i ansiktet eller kroppen i nærheten av datamaskiner noe som førte til vabler i ansiktet og etterhvert sår. Det kunne verke spesielt vondt i en fot eller et kne. Underlivet fikk også sine uheldige plager…

Flere andre symptomer kunne komme. Det som fikk meg til å forstå at jeg var følsom for elektrisitet og stråling var at når jeg fjernet meg fra WiFi, mobil, en panelovn eller lignende elektriske apparater så kunne jeg merke en snarlig bedring.

I denne perioden måtte jeg flytte på hytte ut så mye tilgang til strøm, i samme periode raknet mitt kjærlighetsforhold. Familie og venner forsto ikke hva som hadde hendt, og plutselig ble jeg svært alene.

Tross at jeg hadde flyttet på hytte og redusert strålefaktorer så godt jeg kunne ble jeg ikke ordentlig bra, det suste i hodet mitt konstant, etter en tid kunne jeg forstå at denne susingen muligens skyldes dette stresset som jeg hadde blitt utsatt for. Først denne enorme påkjenningen fra stråling fra smartmålere, WiFi, høyspent ledninger på jobb og en lavspent ledning alt for nærme mitt soverom i mitt eget hjem.

Kroppen min var satt i moduset “Flykte eller kjemp”, det sympatiske nervesystemet mitt var påslått hele tiden. Ikke rart at magen min ble dårlig og at jeg var rimelig urolig og desperat. Det ble aldri noe hvile for min kropp.

Min kamp mot el-følsomhet førte til at jeg måtte gjøre alvorlige tiltak.

Utenfor min egen bolig som jeg hadde eid siden 1994 var det lavspent ledninger som strålte kraftig inne på mitt soverom, 6 ganger høyere enn det som er tillatt i Tønsberg skolene. Denne grensen var på 400 nano/Tesla fordi det var vist en overhyppighet for leukemi ved høyere verdier enn dette, inne på mitt soverom var det 2400 nano/Tesla hele døgnet. Det var ingen på Skagerak Energi eller Staten Strålevern som ville hjelpe meg, snarere tvert i mot. I en eventuell rettsak ville de være vitne for hverandre, hvor de ville fortelle at dette allikevel var en bagatell.

En av de øverste lederne i Skagerak Energi sa at hvis de ordnet denne ledningen hos meg måtte de gjøre dette så mange andre steder også. Det ville bli alt for dyrt for dem, så kanskje det var bedre at jeg solgte, det var ikke sikkert at andre ble syke slik som meg… Og i disse dager ønsker det samme selskapet å forsett installere smartmåler i alle våre hjem for å gjøre det enda enklere å tjene enda mer penger på oss, tross at mange av oss nå har blitt svært syke.

De ønsker ikke å lytte til sine kunder…

Etter alle mine opplevelser rundt smartmåler og annen strålingen lovte jeg meg selv at dette unte jeg absolutt ingen. Til nå har jeg brukt og tapt nærmere 2 000 000 kr(dette siden 2012) på å kjempe denne kampen mot “vindmøller”… Jeg har i dag mer gjeld enn jeg noen gang har hatt, men det bryr jeg meg ikke noe om.

Jeg har en tro på at livet ordner seg for snille gutter…

I dag har jeg lært å skjerme meg og gjort ganske mange andre tiltak, men det får bli en annen historie.

Snart er det nyttår!

Navnet på det nye året er 2019 og mitt ønske til DERE ALLE er at dere melder dere inn organisasjonen STOPPsmartmålerne.  Det koster kun 10 kr eller mer. Innmelding

Hvis dere bare ønsker å støtte er 513394  eller kontonr :  eller 1254.62.80754, STOPPsmartmålerne

Se hele innlegget til Jeromy Johnsen her:

 

Med dette skrivet ønsker jeg dere alle et Riktig Godt Nytt ÅR!

 

 

Odd-Erik Helgesen,

Daglig leder av STOPPsmartrmålerne

PS! Kampen er ikke over før vi har vunnet!

Pin It on Pinterest

Share This