Et spørsmål som journalister ofte stiller er: Bør vi bekymre oss for dette?  Vi i Stopp Smartmålerne mener at vi ikke skal bekymre oss over noe som helst. Å bekymre seg er gjennomgående et tap av både tid og krefter, og du hjelper ingen. Heller ikke deg selv.

Hva skal man da gjøre, om noe, hvis man oppdager en regelrett samfunnsvikt? Skal man henfalle til kraftløshet, skal man bli fly forbanna, skal man late som problemet ikke eksisterer – i håp om at det skal forsvinne? Kjenner du til faktorene rundt smartmålersaken er det ikke usannsynlig at du har vært igjennom hele dette følelsesregisteret.

Nå er det engang slik at sammen står vi sterkere. Fra kraftløs til kraftfull er vårt motto. Vi tenker at å oppdatere seg, skaffe seg info og begynne å tenke selv er et god utgangspunkt for å skape det en vil ha. Her håper vi å være en inspirasjon. La oss hjelpe og støtte hverandre!

Les mer om hvordan du kan støtte og samarbeide om å lage et samfunn fritt for smartmålere.

Pin It on Pinterest

Share This